هنگام بستن ساک بیمارستان نوزاد از بردن هرگونه لوازم غیرضروری و دارو خودداری کنید. پوشک، دستمال خشک کن، کریر، قنداق فرنگی، شیر خشک، شیشه شیر، دستمال مرطوب و… همراه داشته باشید.
ساک بیمارستان نوزاد مهمتر از ساک کمکهای اولیه! مادران در ماههای پایانی بارداری تمام تلاش خود را برای داشتن یک روز به یاد ماندنی و خاطرهانگیز با فرزندشان در روز زایمان میکنند. با این حال باید خاطر نشان کرد که داشتن یک روز به یاد ماندنی تنها با چند عکس و فیلم و … محقق نمیشود و مادران میبایست پیش از موعد زایمان خود اقدامات مهمی را انجام دهند.
یکی از اقداماتی که بسیاری از مادران میبایست در ماههای پایانی بارداری انجام دهند، بستن ساک بیمارستان نوزاد است. عموماً این وسایل در ماه هشتم به بعد آماده میشود، چرا که هر لحظه ممکن است نوزاد به دنیا بیاید. از نظر برخی از مادران آماده کردن وسایل ساک نوزاد در ظاهر کاری ساده و بدون دردسر به نظر میرسد. این در حالی است که این کار خود دارای ریزهکاریهایی است که هر زن بارداری باید از آنها مطلع باشد.
ما در این مطلب سعی داریم به صورت خلاصه به وسایل و مواردی که مادران میبایست در ساک نوزاد خود قرار دهند را بیان کنیم. اگر میخواهید از بستن یک ساک بیمارستان نوزاد دست و پاگیر راحت شوید، با ما همراه باشید.
مادران چه وسایلی را در ساک بیمارستان نوزاد قرار دهند؟
پیش از آنکه در خصوص وسایل ساک نوزاد توضیحاتی را به شما کاربران عزیز بدهیم لازم است اشاره کنیم که مادران علاوه بر ساک بیمارستان نوزادان و وسایل ضروری که باید در آن قرار دهند، میبایست ساکی را مختص خود نیز آماده کنند و لوازمی نظیر لباس و خوراکی مناسبی که امکان دارد به آن نیاز داشته باشد را نیز قرار دهد.
حال لازم است مادر وسایل ضروری نوزاد را در ساکی سبک قرار دهد و در جای مناسبی بگذارد، تا همراه مادر در روز زایمان این وسایل را با خود به بیمارستان بیاورد. در ادامه ضروریترین لوازم را معرفی میکنیم.
6 ماهگی ساک بیمارستان نوزاد را ببندم یا 8 ماهگی؟
8 ماهگی بهترین زمان برای بستن ساک بیماریتان نوزاد است.
ساک بیمارستان بزرگ بهتر است یا کوچک؟
ساک بیمارستان نوزاد بهتر است سبک و جمع و جور باشد و دست و پاگیر نباشد.
پوشک
از لوازم ضروری که لازم است مادر به همراه بیاورد پوشک است. گاهی بیمارستان خود این وسیله را در اختیار مادر قرار میدهد. اما بهتر است مادر به تعداد لازم و در اندازه مناسب نوزاد تازه متولد در ساک قرار دهد.

حوله و ملحفه کوچک
در بدو تولد نوزاد، پرستاران او را در حوله و ملحفهای میپیچند. به همین جهت لازم در ساک بیمارستان نوزاد ملحفهای نرم و لطیف به این منظور قرار داده شود.
لباس نوزاد
یکی از اساسیترین وسایلی که مادران میبایست در ساک بیمارستان نوزاد قرار دهند، لباس او است. پیشنهاد میشود مادر 2 دست لباس در ساک قرار دهد تا در صورت کثیف شدن لباس اول جایگزینی وجود داشته باشد.
این وسیله کاربردی علاوه بر حس امنیتی که در زمان در آغوش گرفتن نوزاد به او میدهد، میتوان از آن به عنوان تشک و پتو نیز استفاده کرد. همچنین به دلیل ظریف و سبک بودن نوزاد، استفاده از این وسیله در آغوش گرفتنش را برای افراد خانواده آسان میکند.
شیر خشک
برخی کودکان به دلایل متفاوت از خوردن شیر مادر امتناع میکنند. به همین جهت لازم است این وسیله را در کنار دیگر لوازم نوزاد قرار داده و امیدوار باشیم که از آن استفادهای نشود.
در صورتی که برای نوزاد مجبور به استفاده از شیر خشک شویم، لازم است این وسیله را نیز در اندازههای متفاوت با خود به همراه داشته باشیم.
دستمال مرطوب
در روزهای اولیه تولد نوزاد بهتر است از شستوشوی مستقیم او پرهیز شود. مادر میتواند برای تمیز کردن نقاط حساس بدن او از دستمال مرطوب استفاده کند.

ناخنگیر و کرمهای مرطوبکننده
برخی کودکان با ناخن و موی بلند متولد میشوند. به همین جهت لازم است مادر پیش از آنکه نوزاد صدمهای به خود وارد کند، آن را به کمک همراه کوتاه کند. همچنین برای جلوگیری از خشکی و زبری پوست نوزاد، پس از هر تعویض پوشک بدن و باسن او چرب و مرطوب گردد.
همانگونه که بیان شد نوزاد بسیار ظریف و سبک است. به همین جهت در آغوش گرفتن آن کار دشواری است. مادر میتواند برای حل این مشکل از کریر برای حمل نوزاد خود استفاده کنند. این کار علاوه بر حمل آسان نوزاد، امنیت او را نیز تأمین میکند.
لوازم حمام نوزاد
برخی نوزادان به دلایل متفاوتی در بیمارستان استحمام میشوند. به همین دلیل لازم است مادر وسایل حمام و لوسیونهای او را نیز در ساک قرار دهد.
مهمترین وسیه ساک بیمارستان نوزاد چیست؟
پوشک و لباس جز ضروریترین لوازم ساک بیمارستان نوزاد هستند.
چه لوازمی در ساک بیمارستان نوزاد ضروری نیست؟
از بردن هرگونه داروی غیرضروری در ساک بیمارستان نوزاد خودداری کنید.
هر آنچه لازم بود در ساک بیمارستان نوزاد قرار بگیرد را به شما گفتیم. این موارد را در اولویت بگذارید و بعد از اگر نیاز به وسیلهای بود، اضافه کنید. پیشنهاد میکنیم ساک بزرگ و سنگینی در نظر نگیرید. انتخاب شما چیست؟
ساک بیمارستان نوزاد را حرفهای ببندید
مادران میبایست در زمان آماده کردن ساک خود و ساک بیمارستان نوزاد دلبندش از به همراه آوردن برخی لوازم به بیمارستان خودداری کند. به عنوان نمونه بهتر است طلا و جواهرات خود را در منزل قرار دهید و از بردن هرگونه داروی غیرضروری خودداری کنید. چرا که در صورت بروز هر گونه مشکلی پزشک در بیمارستان حضور دارد و داروی مناسب را برای مادر تجویز میکند. آوردن این گونه وسایل نه تنها کاربردی نیست، بلکه در روز زایمان بسیار دست و پاگیر است.
لوازم بیانشده کاربردیترین و در عین حال ضروریترین لوازمی است که امکان دارد مادران به آنها احتیاج پیدا کنند. تنها نکتهای که لازم است مادران به آن توجه کنند آشنایی با انواع مدل و برندهای فعال برای خرید هر محصولی است. آنها میتوانند برای آشنایی و کسب اطلاعات بیشتر در خصوص هر کدام از محصولات نوزاد به وبسایت مانیلو مراجعه کنند و اطلاعات کافی در خصوص کاربرد، انواع مدل، طرح و برندهای تولیدکننده این محصولات بهدست آورند.
پیشنهاد میکنیم این مقاله را بخوانید